Lelystad: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké qu:Lelystad
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké zea:Lelystad)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké qu:Lelystad)
[[pl:Lelystad]]
[[pt:Lelystad]]
[[qu:Lelystad]]
[[ro:Lelystad]]
[[ru:Лелистад]]
2.031

besutan