1874: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké hsb:1874
c (Bot: Nambahaké zea:1874)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké hsb:1874)
[[hif:1874]]
[[hr:1874.]]
[[hsb:1874]]
[[ht:1874 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1874]]
3.733

besutan