Boksit: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:Báxít
c (r2.7.3) (bot Menambah: kn:ಬಾಕ್ಸೈಟ್; kosmetik perubahan)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:Báxít)
[[hu:Bauxit]]
[[id:Bauksit]]
[[is:Báxít]]
[[it:Bauxite]]
[[ja:ボーキサイト]]
2.824

besutan