Aktuator Tenaga Pneumatik: Béda antara owahan

1.062 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Aktuator Tenaga Pneumatik''' utawa aktuator Pneumatik dasare memper kaliyan Aktuator Tenaga Hidrolik, yaiku ngangge konsep panggerak Fluida (cairan) kanggo sistem gubahae...)
 
[[Gambar:Actuator-Pneumatic-Valve.jpg|200px|jmpl|ka|aktuator bentuk tabung (valve)]]
'''Aktuator Tenaga Pneumatik''' utawa aktuator Pneumatik dasare memper kaliyan [[Aktuator Tenaga Hidrolik]], yaiku ngangge konsep panggerak [[Fluida]] (cairan) kanggo sistem gubahae. Aktuator pneumatik nganggo kompressi udara lan gas, beda kaliyan hidrolik sing nganggo [[oli]]. Keuntungan nganggo pneumatik yaiku kemudahan ing nyediakake tenaga utawa [[torsi|Torsi]] sing gedhi mlebu tenaga ing sakdurunge nyimpen tenaga iki ing bentuk kompresi.
 
* aktuator khusus sing gabungke putaran lan gerakan putar (rotary) akeh dianggo kanggo sistem krem
* Generator Vakum
 
Aktuator pneumatik terdiri saka [[Piston]], tabung silinder (silinder), katup lan port. Piston ditutup karo diafragma, utawa segel sing njaga udara ing ndhuwur tabung (silinder), piston berfungsi kanggo neken udara mlebu diafragma mengisor, gerak ing ngisore piston. Aktuator Pneumatik biasane ndhuwei 1 tempat kangge lubang udara, isa ndhuwur, isa ngisor tergantung kabutuhane. katup mbutuhake sitik tekanan kangge penekanan lebih. saya gedhi piston sing dianggo lan silindere, saya gedhi tenaga (output) kasile. Nduweni piston sing gedhi uga apik kanggo tekanan sing luwih gedhi lan udara sing luwih sitik. tekanan sing nganggo udara sitik wae nalika pistone gedhi isa ngerusak sillinder paralon, mula biasane silinder (tabung) nganggo bahan dasar wesi. 100 kPa tenaga tekanan piston isa ngangkat mobil cilik (nganti 1000 lbs / 453,5 Kg) lan iki nganggone katup pneumatik cilik. Nanging, nalika tenaga kasile gedhi lan silindere cilik, sistem kuwi isa ngerusak silinder.
 
 
 
 
== Uga ndelok ==
554

besutan