2006: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nyingkiraké ky:2006-жыл
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké si:2006)
c (r2.7.2+) (Bot: Nyingkiraké ky:2006-жыл)
[[kv:2006 во]]
[[kw:2006]]
[[ky:2006-жыл]]
[[la:2006]]
[[lb:2006]]
62.978

besutan