Paus Benediktus XV: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké scn:Binidittu XV
c (Suntingan Jv03 army (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning YFdyh-bot)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké scn:Binidittu XV)
[[ro:Papa Benedict al XV-lea]]
[[ru:Бенедикт XV]]
[[scn:Binidittu XV]]
[[sh:Benedikt XV.]]
[[simple:Pope Benedict XV]]
3.733

besutan