1894: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1894
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1894年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1894)
[[hif:1894]]
[[hr:1894.]]
[[hsb:1894]]
[[ht:1894 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1894]]
32.744

besutan