1893: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1893
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1893年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1893)
[[hif:1893]]
[[hr:1893.]]
[[hsb:1893]]
[[ht:1893 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1893]]
32.744

besutan