Hidrogen: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
c (Bot: Nambahaké ceb:Hidroheno)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah sa:हाइड्रोजन dadi sa:उदजन)
[[ru:Водород]]
[[rue:Гідроґен]]
[[sa:हाइड्रोजनउदजन]]
[[sc:Idrogeno]]
[[scn:Idrògginu]]
60.348

besutan