Pamplona: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké th:ปัมโปลนา
c (r2.7.2) (bot Menambah: roa-rup:Pamplona)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké th:ปัมโปลนา)
[[ta:இருனியா]]
[[tet:Pamplona]]
[[th:ปัมโปลนา]]
[[tl:Pamplona]]
[[tr:Pamplona]]
2.159

besutan