Banaran, Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(anyar)
 
|kapadhetan =-
}}
'''Banaran''', iku salah sawijining désa / Kalurahan ing [[Delanggu, Klathèn|Kecamatan Delanggu]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]][[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
 
==Delengen uga==
12

besutan