Energi kinetis: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké sn:Simba reNhekairo
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:Kinetička energija)
c (Bot: Nambahaké sn:Simba reNhekairo)
[[sk:Kinetická energia]]
[[sl:Kinetična energija]]
[[sn:Simba reNhekairo]]
[[sq:Energjia kinetike]]
[[sr:Кинетичка енергија]]
32.744

besutan