80: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké bxr:80 жэл
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké scn:80, zh-yue:80年)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké bxr:80 жэл)
[[br:80]]
[[bs:80]]
[[bxr:80 жэл]]
[[ca:80]]
[[co:80]]
722

besutan