Candhi Sojiwan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
[[Gambar:Sojiwan front.jpg|thumb|Candi Sojiwan]]
'''Candhi Sojiwan''' salah sawijining [[candi]] [[Buddhis]] kang manggon ing dèsa [[Kebon Dalem Kidul, Prambanan, KlatenKlatèn|Kebon Dalem Kidul]], kecamatan [[Prambanan, Klaten|Prambanan]], kabupaten [[Klaten]], [[Jawa Tengah]].
 
Candhi kang isih dirènovasi iki ono ing 2 kilomètérkilomèter menyang arah kidul saka [[candi Prambanan|Candi Rara Jonggrang]].
 
Candhi Sojiwan wujud bangunané namung katingal kaya tumpukan watu kang gampang ambrol yen kesentuh<ref name="internet 1">{{id}} [http://candidiy.tripod.com/sojiwan.htm www.candidiy.tripod.com : Candi Sojiwan] (diunduh tanggal 4 Oktober 2012)</ref> .
121

besutan