Kakashi Hatake: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 780086 déning 203.78.118.144 (Dhiskusi)
(←Mbatalaké revisi 780086 déning 203.78.118.144 (Dhiskusi))
| aux2 = Team 7
| aux2 name = Ninja team
|jutsu = '''.''' Kage Bunshin no Jutsu <br /> '''.''' Chidori/Raikiri <br /> '''.''' Mizubunshin no Jutsu <br /> '''.''' Sharingan <br /> '''.''' Kakashi Special MangékyouMangekyou Sharingan <br /> '''.''' Doton Tsuiga no Jutsu <br /> '''.''' Suiton Daibakufu no Jutsu <br /> '''.''' Suiton Suiryuudan no Jutsu <br /> '''.''' Kanashibari no Jutsu
}}
'''{{Nihongo|Kakashi Hatake|はたけカカシ|Hatake Kakashi}}''' inggih punika salah satunggaling tokoh fiktif ing [[manga]] lan [[anime]] ''[[Naruto]]''. DipuncariyosakênDipuncariyosaken, Kakashi minangka guru saking [[Uzumaki Naruto|Naruto]], [[Uchiha Sasuke|Sasuke]], lan [[Haruno Sakura|Sakura]]. Piyambakipun ugi dipunkenal minangka "Kakashi si ninja peniru", lan konon jumlah jurus ingkang sampun dipuntiru dumugi setunggal ewu jurus. Nama Kakashi ateges tiyang-tiyangan sawah.<ref>[http://naruto.wikia.com/wiki/Kakashi_Hatake]</ref>
 
== Profil ==