GIMP: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.5.4) (Bot: Ngowah ml:ജിമ്പ് dadi ml:ഗിംപ്
c (r2.6.5) (bot Menambah: na:GIMP)
c (r2.5.4) (Bot: Ngowah ml:ജിമ്പ് dadi ml:ഗിംപ്)
[[lt:GIMP]]
[[lv:GIMP]]
[[ml:ജിമ്പ്ഗിംപ്]]
[[ms:GIMP]]
[[na:GIMP]]
1.513

besutan