Viètnam: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Ngowahi tl:Biyetnamtl:Vietnam
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Vietnam dadi tl:Biyetnam)
c (Bot: Ngowahi tl:Biyetnamtl:Vietnam)
[[th:ประเทศเวียดนาม]]
[[tk:Wýetnam]]
[[tl:BiyetnamVietnam]]
[[tpi:Vietnam]]
[[tr:Vietnam]]
32.744

besutan