Luksemburg: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah tl:Luxembourg dadi tl:Luxemburgo
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ba:Люксембург)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah tl:Luxembourg dadi tl:Luxemburgo)
[[th:ประเทศลักเซมเบิร์ก]]
[[tk:Lýuksemburg]]
[[tl:LuxembourgLuxemburgo]]
[[tr:Lüksemburg]]
[[tt:Люксембург]]
61.741

besutan