Provinsi Groningen: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké sq:Groningen (provincë)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké qu:Groningen pruwinsya)
c (Bot: Nambahaké sq:Groningen (provincë))
[[sk:Groningen (provincia)]]
[[so:Groningen]]
[[sq:Groningen (provincë)]]
[[sr:Гронинген (провинција)]]
[[stq:Groningerlound]]
32.744

besutan