Mata: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké bi:Ae
c (Bot: Nambahaké ckb:چاو)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké bi:Ae)
[[be-x-old:Вока]]
[[bg:Око]]
[[bi:Ae]]
[[bjn:Mata]]
[[bn:চোখ]]
38.534

besutan