Lee Kuan Yew: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ky:Ли Куан Ю
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sr:Ли Гуангјао)
c (Bot: Nambahaké ky:Ли Куан Ю)
[[km:លី ក្វាន់យូ]]
[[ko:리콴유]]
[[ky:Ли Куан Ю]]
[[li:Lee Kuan Yew]]
[[lv:Li Guanjao]]
32.744

besutan