Koréa: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké be:Карэя)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah sr:Кореја (држава) dadi sr:Кореја)
[[sm:Kolea]]
[[so:Kuuriya]]
[[sr:Кореја (држава)]]
[[sv:Korea]]
[[sw:Rasi ya Korea]]
60.762

besutan