Kategori:Abad ping 5: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké ar:تصنيف:القرن 5
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké ar:تصنيف:قرن 5)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ar:تصنيف:القرن 5)
[[an:Categoría:Sieglo V]]
[[ang:Flocc:5e gēarhundred]]
[[ar:تصنيف:القرن 5]]
[[arz:تصنيف:القرن الخامس]]
[[ast:Categoría:Sieglu V]]
1.042

besutan