1159: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1159
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1159年)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1159)
[[ro:1159]]
[[ru:1159 год]]
[[rue:1159]]
[[sa:११५९]]
[[scn:1159]]
63.050

besutan