1177: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1177
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1177年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1177)
[[ro:1177]]
[[ru:1177 год]]
[[rue:1177]]
[[sa:११७७]]
[[scn:1177]]
63.087

besutan