1089: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1089
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1089)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1089)
[[ro:1089]]
[[ru:1089 год]]
[[rue:1089]]
[[sa:१०८९]]
[[scn:1089]]
62.356

besutan