1128: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1128
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1128年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1128)
[[ro:1128]]
[[ru:1128 год]]
[[rue:1128]]
[[sa:११२८]]
[[scn:1128]]
62.379

besutan