1135: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1135
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1135)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1135)
[[ro:1135]]
[[ru:1135 год]]
[[rue:1135]]
[[sa:११३५]]
[[scn:1135]]
60.615

besutan