1103: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1103
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1103年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1103)
[[ro:1103]]
[[ru:1103 год]]
[[rue:1103]]
[[sa:११०३]]
[[scn:1103]]
62.427

besutan