1108: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1108
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1108年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1108)
[[ro:1108]]
[[ru:1108 год]]
[[rue:1108]]
[[sa:११०८]]
[[scn:1108]]
62.431

besutan