1189: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1189
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1189年)
c (Bot: Nambahaké rue:1189)
[[ro:1189]]
[[ru:1189 год]]
[[rue:1189]]
[[sa:११८९]]
[[scn:1189]]
32.744

besutan