1116: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1116
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1116年)
c (Bot: Nambahaké rue:1116)
[[ro:1116]]
[[ru:1116 год]]
[[rue:1116]]
[[sa:१११६]]
[[scn:1116]]
32.744

besutan