1169: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1169
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1169年)
c (Bot: Nambahaké rue:1169)
[[ro:1169]]
[[ru:1169 год]]
[[rue:1169]]
[[sa:११६९]]
[[scn:1169]]
32.744

besutan