1129: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1129
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1129年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1129)
[[ro:1129]]
[[ru:1129 год]]
[[rue:1129]]
[[sa:११२९]]
[[scn:1129]]
62.379

besutan