1082: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1082
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1082)
c (Bot: Nambahaké rue:1082)
[[ro:1082]]
[[ru:1082 год]]
[[rue:1082]]
[[sa:१०८२]]
[[scn:1082]]
32.744

besutan