1049: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1049
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1049年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1049)
[[ro:1049]]
[[ru:1049 год]]
[[rue:1049]]
[[sa:१०४९]]
[[scn:1049]]