Kasus datif: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké bar:Dativ
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké lv:Datīvs)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké bar:Dativ)
[[als:Dativ]]
[[an:Dativo]]
[[bar:Dativ]]
[[bg:Дателен падеж]]
[[br:Troad dativel]]
60.647

besutan