1052: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1052
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1052年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1052)
[[ro:1052]]
[[ru:1052 год]]
[[rue:1052]]
[[sa:१०५२]]
[[scn:1052]]
62.346

besutan