1013: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1013
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1013年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1013)
[[ro:1013]]
[[ru:1013 год]]
[[rue:1013]]
[[sa:१०१३]]
[[scn:1013]]
62.253

besutan