1064: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1064
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1064年)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1064)
[[ro:1064]]
[[ru:1064 год]]
[[rue:1064]]
[[sa:१०६४]]
[[scn:1064]]
62.346

besutan