1010: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1010
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1010年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1010)
[[ro:1010]]
[[ru:1010 год]]
[[rue:1010]]
[[sa:१०१०]]
[[scn:1010]]
63.050

besutan