Téori impunan: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Kesalahan)
c
{{rapikan}}
Himpunan iku kumpulan saka obyék-obyék sing ana ing siji kumpulan karo katrangane jelas.
 
{{Bidang matematika}}
 
[[am:ሥነ ስብስብ]]
103

besutan