1016: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1016
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1016年)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1016)
[[ro:1016]]
[[ru:1016 год]]
[[rue:1016]]
[[sa:१०१६]]
[[scn:1016]]
60.800

besutan