Lempongan Banggala: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké su:Teluk Benggala
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ace:Banggali)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké su:Teluk Benggala)
[[sl:Bengalski zaliv]]
[[sr:Бенгалски залив]]
[[su:Teluk Benggala]]
[[sv:Bengaliska viken]]
[[sw:Ghuba ya Bengali]]
9.872

besutan