1934: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1934
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1934年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1934)
[[hif:1934]]
[[hr:1934.]]
[[hsb:1934]]
[[ht:1934 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1934]]
32.744

besutan