1928: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1928
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1928年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1928)
[[hif:1928]]
[[hr:1928.]]
[[hsb:1928]]
[[ht:1928 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1928]]
32.744

besutan