1937: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1937
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1937年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1937)
[[hif:1937]]
[[hr:1937.]]
[[hsb:1937]]
[[ht:1937 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1937]]
32.744

besutan