1927: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1927
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1927年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1927)
[[hif:1927]]
[[hr:1927.]]
[[hsb:1927]]
[[ht:1927 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1927]]
32.744

besutan