1929: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1929
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1929年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1929)
[[hif:1929]]
[[hr:1929.]]
[[hsb:1929]]
[[ht:1929 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1929]]
32.744

besutan