1933: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké hsb:1933
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1933年)
c (Bot: Nambahaké hsb:1933)
[[hif:1933]]
[[hr:1933.]]
[[hsb:1933]]
[[ht:1933 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1933]]
32.744

besutan